2018-10-21 05:36:41• hírek • Blikk.hu

Folytatódik a Wellhello-botrány

Ahogy azt már korábban is megírtuk, a Wellhello zenekarból hirtelen hat tag is távozott.

Fluor Tomi szerint békés úton váltak meg egymástól, a kilépő tagok szerint azonban az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető sms miatt döntöttek a kilépés mellett. Majd folytatódott az ügy, ugyanis Bartók Máté szaxofonos -aki az sms-t kapta- feljelentést tett, amivel kapcsolatban most a rendőrség is megszólalt.

 

"A feljelentéssel összefüggésben az illetékes rendőrkapitányság ügydöntő határozatot hozott, melynek tartalmát annak kézhezvételét követően kommunikáljuk" - nyilatkozta a Borsnak a Budapesti Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Osztálya.

 

Dr. Kamarás Péter jogi szakértő szerint ez azt jelenti, hogy közbelső intézkedést hoztak, vagyis az "eljárás végéig valamiben már döntöttek. Ez lehet távoltartás is. Az érintetteket és a környezetüket is kihallgatják az eljárás során" -árulta el az ügyvéd.

 

Kérdés, hogy mi lesz az előttük álló koncertekkel, ugyanis a következő már nincs messze, november 17-én a Hungexpon. A Bors egyedül Diazt, azaz Csöndör Lászlót tudta elérni, aki megnyugtatta a rajongókat, a buli meg lesz tartva, csupán új zenészek állnak velük színpadra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: